Today.ua

Юрій Горбунов показав головну новорічну прикрасу у своєму з Катею Осадчою домі

Юрій Горбунов та Катя Осадча вважаються однією з найміцніших зіркових пар в Україні. Шанувальники захоплюються їхнім шлюбом, розчулюються їхнім стосункам і радіють кожній спільній фотографії.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішний український шоумен опублікував селфі з дружиною, зроблене в їхньому розкішному будинку в передмісті Києва. Пара позує в залі, поєднаному зі їдальнею та кухнею, на тлі головної новорічної прикраси в будинку – гарної пухнастої зеленої ялинки, прикрашеної різноколірними іграшками, гірляндою та дощиком.

"Ви вже готуєтесь до новорічних свят??? А до Святого Миколая? Були чемними?" – поцікавився у своїх підписників Юрій Горбунов, супроводживши запис хештегами "скоро новий рік" і "свято наближається".

На знімку Юрій Горбунов та Катя Осадча виглядають дуже щасливими. Шоумен позує у светрі в новорічні кольори – темно-синій, червоний та зелений, а незмінна ведуча програми "Світське життя" постала у білосніжній майці. Артистка залишила волосся розпущеним і нанесла яскравий макіяж з акцентом на очах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

"Класні такі", "Красивій, прекрасній сім'ї бажаю щастя", "Єдина пара, яка радує око", "Дивимося на вас і у нас аж настрій вгору", "Дуже гарна пара", - захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, Катя Осадча та Юрій Горбунов показали фото з романтичної подорожі до Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ