Today.ua

Юрій Горбунов показав перше спільне фото сина Івана з молодшим братом

Катя Осадча та Юрій Горбунов 19 серпня стали батьками ще одного сина. Коли мама і новонароджений відновилися, шоумен привів до пологового будинку 4-річного Івана познайомитися з молодшим братом і похвалився з шанувальниками чарівним фото першої зустрічі.

"Привіт, братик !! Наші хлопці знайомляться", - зазначив в публікації Юрій Горбунов.

В особистому акаунті в Інстаграм успішний український ведучий опублікував чарівне сімейне фото. У кадрі можна побачити крихітного хлопчика, що лежав на лікарняному ліжку, і 4-річного сина Каті Осадчої і Юрія Горбунова, який з ніжністю дивиться на брата і гладить його по голові.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Продюсер.Телеведучій (@gorbunovyuriy)

Зоряна пара поки не розкриває ім'я дитини і, звичайно ж, не показує його личко. Шанувальники нестямі від щастя, що артисти і так стали показувати більше свого особистого життя. Фото двох рідних братів привело фанатів в захват.

"Яке це щастя! Ще потрібно лапочку дочку", "Молодці, відмінна сім'я", "Найцінніше в світі", "Ну треба ж, старшенький хмурить носик, як тато! Милота", "У вас такі гарні сини", "Які хороші у вас хлопці !! Нехай будуть здорові і щасливі", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Катя Осадча показала сюрприз від Юрія Горбунова на день виписки з пологового будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ