Today.ua

“Забрали батареї, машину побили сокирою“: солістка KAZKA розповіла про знищений росіянами будинок в Ірпені

Солістка групи KAZKA Олександра Заріцька висловилася про дії російських окупантів у її будинку, розташованому в Ірпені. Співачка зраділа, що загарбники не забрали нічого по-справжньому цінного.

Виконавиця хіта "Плакала" після початку війни вилетіла до США. Коли солдати покинули місто, Олександра вирішила повернутись додому. На неї чекали неприємні сюрпризи: солдати буквально перевернули житло у пошуках здобичі. Артистку здивував вибір непроханих гостей.

"Нічого такого, що нам було реально цінне, не забрали. Пральну машину чомусь залишили. Напевно, вже не влізла. Але забрали дуже дивні речі. Сушку для рушників у ванній відкрутили, забрали великі електричні батареї. Вони перевертали всі речі, вивертали коробки з-під айфонів. Машину нашу, яку ми залишили під будинком, чомусь вони вирішили її сокирою побити", - поділилася Заріцька.

Поп-діва наголосила, що їй доведеться зробити ремонт – окупанти розгромили все довкола. Наразі Олександра проживає у столиці і не поспішає повертатися до Ірпеня.

"Є ризик, що у лісах, можливо, залишилися диверсанти. Я чула у Білій Церкві у лісі знайшли орків, а наш ліс – він дуже великий і тягнеться аж до кордону Білорусі", – зазначила Зарицька в інтерв'ю «Ранку з Україною».

Раніше Олександра Заріцька показала, що лишилося від її будинку в Ірпені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ