Today.ua

Загадковий манікюр “інь-ян“: ідеї наймоднішого дизайну нігтів у 2022 році

Витончений та загадковий манікюр "інь-ян" опинився на піку популярності у 2022 році. Незвичайний дизайн підійде для нігтів будь-якої довжини та форми. Шанувальники Фен-шуй стверджують, що такий манікюр приносить удачу...

Китайська концепція інь-ян є єднанням і взаємодією двох протилежних початків. Символом даної концепції є коло, розділене хвилястою лінією на дві половини – темну та світлу. Кожна частина містить точку протилежного кольору, оскільки кожна з двох великих сил Всесвіту несе у собі зародок протилежного початку.

У світ манікюру цей тренд привнесли шанувальники давньокитайських навчань про світобудову. У 2022 році нейл-арт у стилі "інь-ян" зайняв вершину модного Олімпу. Найпростіший і ефектніший варіант манікюру "інь-ян" - це двоколірний френч із чорної та білої смужки на кінчиках нігтів. Подвійний французький манікюр у чорно-білій гамі підійде для створення ділового та офісного стилю.

Манікюр, в якому поєднано місячний та французький дизайн нігтів, цілком можна зробити в стилі "інь-ян". Вийде стильний, незвичайний і загадковий нейл-арт. Сміливо використовуйте для декору фольгу, блискітки чи стрази. Головне, щоб вони не були кольоровими, дотримуйтесь обраної стилістики у дизайні. Прикрасити манікюр можна символікою "інь-ян", але не варто зображати чорно-біле коло на всіх нігтях, це буде виглядати занадто химерно. Достатньо намалювати стародавній китайський символ на одному нігті. На решту нігтів нанесіть чорне або біле покриття, або зробіть френч.

Нагадаємо, у 2022 році до моди увійшов манікюр "Котяче око". Найстильніші ідеї дизайну нігтів із металевим блиском.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ