Якщо ви хочете здивувати гостей або домашніх своїми кулінарними здібностями, приготуйте на вечерю котлети з квашеної капусти. Страва виходить соковитою та смачною, ніхто і не здогадається, що в ній немає м'яса.
Котлети із квашеної капусти
Інгредієнти:
- 300 г квашеної капусти
- 45 г вівсяних пластівців
- 1 цибулина
- 1 куряче яйце
- 1 щіпка питної соди
- 2 ст. л. соняшникової олії
Спосіб приготування: Яйце збийте виделкою до однорідності. До пишної піни збивати не потрібно. Всипте вівсяні пластівці, перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб крупа добре розбухла.
Дрібно поріжте цибулю і квашену капусту, додайте в яєчно-вівсяну суміш разом із щіпкою соди. Перемішайте. З отриманого фаршу сформуйте невеликі овальні або круглі котлети.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Смажте котлети з квашеної капусти на розігрітій олії до рум'яної скоринки з двох сторін. Подавайте у гарячому чи холодному вигляді зі сметанним соусом з додаванням рубаного кропу чи часнику.
Смачного!
Приготуйте також ароматне солоне сало зі спеціями по-українськи. Рецепт сухого посолу сала дуже простий та швидкий. Закуска виходить вище за всілякі похвали.