Today.ua

Закусочні котлети із квашеної капусти за 10 хвилин: простий рецепт дуже смачної страви

Якщо ви хочете здивувати гостей або домашніх своїми кулінарними здібностями, приготуйте на вечерю котлети з квашеної капусти. Страва виходить соковитою та смачною, ніхто і не здогадається, що в ній немає м'яса.

Котлети із квашеної капусти

Інгредієнти:

Спосіб приготування: Яйце збийте виделкою до однорідності. До пишної піни збивати не потрібно. Всипте вівсяні пластівці, перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб крупа добре розбухла.

Дрібно поріжте цибулю і квашену капусту, додайте в яєчно-вівсяну суміш разом із щіпкою соди. Перемішайте. З отриманого фаршу сформуйте невеликі овальні або круглі котлети.

Смажте котлети з квашеної капусти на розігрітій олії до рум'яної скоринки з двох сторін. Подавайте у гарячому чи холодному вигляді зі сметанним соусом з додаванням рубаного кропу чи часнику.

Смачного!

Приготуйте також ароматне солоне сало зі спеціями по-українськи. Рецепт сухого посолу сала дуже простий та швидкий. Закуска виходить вище за всілякі похвали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ