Омлет з грибами і часником: рецепт ситної яєчної страви з пряним ароматом

Автор: Шевченко Лилия

Ароматний і ситний омлет з грибами і часником відмінно підійде в якості частування для неочікуваних гостей. Яєчна страва за цим рецептом дуже нагадує піцу і абсолютно не поступається їй за смаковими якостями.

Омлет з грибами і часником: рецепт ситної яєчної страви з пряним ароматом - today.ua

Омлет з грибами і часником

Інгредієнти:

  • 700 г грибів
  • 4 яйця
  • 80 г вершкового масла
  • 1 скибочка лимона
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. орегано
  • Сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

Розігрійте в сковороді 40 г вершкового масла і 2 ст. л. оливкової олії. Всипте дрібно нарізані гриби, обсмажуйте кілька хвилин на сильному вогні. Полийте гриби лимонним соком, посипте спеціями, перемішайте і зніміть з вогню.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Омлет з грибами і часником: рецепт ситної яєчної страви з пряним ароматомРозтопіть вершкове масло, що залишилось, змішайте з рослинною олією, вилийте в скляну або металеву форму для запікання. Яйця збийте віночком, змішайте з половиною обсмажених грибів.

Перекладіть отриману суміш у форму, поставте в духовку, яка була заздалегідь розігріта до 250 градусів. Коли омлет схопиться по краях, але всередині буде залишатися рідкуватим, розподіліть гриби, посипте орегано. Запікайте ще хвилин 5.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Приготуйте також дуже смачний болгарський омлет "Міш-маш" з овочами і тертим сиром. Відмінний сніданок, обід або вечеря в будь-яку пору року.

Головне