Today.ua

Омлет з грибами і часником: рецепт ситної яєчної страви з пряним ароматом

Ароматний і ситний омлет з грибами і часником відмінно підійде в якості частування для неочікуваних гостей. Яєчна страва за цим рецептом дуже нагадує піцу і абсолютно не поступається їй за смаковими якостями.

Омлет з грибами і часником

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Розігрійте в сковороді 40 г вершкового масла і 2 ст. л. оливкової олії. Всипте дрібно нарізані гриби, обсмажуйте кілька хвилин на сильному вогні. Полийте гриби лимонним соком, посипте спеціями, перемішайте і зніміть з вогню.

Розтопіть вершкове масло, що залишилось, змішайте з рослинною олією, вилийте в скляну або металеву форму для запікання. Яйця збийте віночком, змішайте з половиною обсмажених грибів.

Перекладіть отриману суміш у форму, поставте в духовку, яка була заздалегідь розігріта до 250 градусів. Коли омлет схопиться по краях, але всередині буде залишатися рідкуватим, розподіліть гриби, посипте орегано. Запікайте ще хвилин 5.

Приємного апетиту!

Приготуйте також дуже смачний болгарський омлет "Міш-маш" з овочами і тертим сиром. Відмінний сніданок, обід або вечеря в будь-яку пору року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ