Рум'яна запіканка з кабачками і твердим сиром набагато смачніша за піцу. Така страва з апетитом з'їдається до останньої крихти в періоди літньої спеки, коли їсти не хочеться.
Запіканка з кабачків і сиру
Інгредієнти:
- 3 молодих кабачка (600 г)
- 180 г сиру
- 2 яйця
- 80 г тертого сиру
- 2 ст. л. борошна
- 30 мл молока
- 2 зубчики часнику
- Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
Кабачки наріжте тонкими (1 мм) пластинами за допомогою овочерізки або кухонного комбайна. Решту інгредієнтів складіть у глибоку миску, збийте міксером до однорідного стану. Додайте подрібнені кабачки в тісто і добре перемішайте. Змастіть глибоку сковороду вершковим маслом, розігрійте на плиті. Перекладіть сирно-кабачкове тісто і розрівняйте лопаткою. Готуйте на невеликому вогні близько 15 хвилин.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Коли низ і боки запіканки підрум'яняться, акуратно за допомогою тарілки переверніть заготовку і поверніть назад в сковороду. Накрийте кришкою, доведіть до готовності. На це піде ще хвилин 15-20.
Готову запіканку перекладіть на велику тарілку, наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.
Смачного!
Приготуйте також голубці з молодої капусти. Смачна і ніжна страва сподобається дітям та дорослим.