Запіканка з кабачками та сиром на сковороді: простий рецепт смачної і корисної страви

Рум'яна запіканка з кабачками і твердим сиром набагато смачніша за піцу. Така страва з апетитом з'їдається до останньої крихти в періоди літньої спеки, коли їсти не хочеться.

Запіканка з кабачками та сиром на сковороді: простий рецепт смачної і корисної страви - today.ua

Запіканка з кабачків і сиру

Інгредієнти:

  • 3 молодих кабачка (600 г)
  • 180 г сиру
  • 2 яйця
  • 80 г тертого сиру
  • 2 ст. л. борошна
  • 30 мл молока
  • 2 зубчики часнику
  • Сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

Кабачки наріжте тонкими (1 мм) пластинами за допомогою овочерізки або кухонного комбайна. Решту інгредієнтів складіть у глибоку миску, збийте міксером до однорідного стану. Додайте подрібнені кабачки в тісто і добре перемішайте. Запіканка з кабачками та сиром на сковороді: простий рецепт смачної і корисної страви Змастіть глибоку сковороду вершковим маслом, розігрійте на плиті. Перекладіть сирно-кабачкове тісто і розрівняйте лопаткою. Готуйте на невеликому вогні близько 15 хвилин.

Коли низ і боки запіканки підрум'яняться, акуратно за допомогою тарілки переверніть заготовку і поверніть назад в сковороду. Накрийте кришкою, доведіть до готовності. На це піде ще хвилин 15-20.

Готову запіканку перекладіть на велику тарілку, наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.

Смачного!

Приготуйте також голубці з молодої капусти. Смачна і ніжна страва сподобається дітям та дорослим.