Today.ua

Запіканка з кабачками та сиром на сковороді: простий рецепт смачної і корисної страви

Рум'яна запіканка з кабачками і твердим сиром набагато смачніша за піцу. Така страва з апетитом з'їдається до останньої крихти в періоди літньої спеки, коли їсти не хочеться.

Запіканка з кабачків і сиру

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Кабачки наріжте тонкими (1 мм) пластинами за допомогою овочерізки або кухонного комбайна. Решту інгредієнтів складіть у глибоку миску, збийте міксером до однорідного стану. Додайте подрібнені кабачки в тісто і добре перемішайте. Змастіть глибоку сковороду вершковим маслом, розігрійте на плиті. Перекладіть сирно-кабачкове тісто і розрівняйте лопаткою. Готуйте на невеликому вогні близько 15 хвилин.

Коли низ і боки запіканки підрум'яняться, акуратно за допомогою тарілки переверніть заготовку і поверніть назад в сковороду. Накрийте кришкою, доведіть до готовності. На це піде ще хвилин 15-20.

Готову запіканку перекладіть на велику тарілку, наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.

Смачного!

Приготуйте також голубці з молодої капусти. Смачна і ніжна страва сподобається дітям та дорослим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ