Today.ua

53-річна Надія Матвєєва здивувала молодою фігурою у купальнику у відпустці на Мадейрі

Надія Матвєєва, як і багато українських зірок, провела новорічні канікули в теплих краях. Зірка програми "Все буде добре" вирушила до Португалії, а саме на острів Мадейра, де насолодилася прекрасною теплою погодою, бурхливим океаном та блакитною водою.

В особистому обліковому записі в Інстаграм з шанувальниками Надія Матвєєва поділилася кадрами з острова, позуючи в роздільному купальнику в яскравий тропічний принт. У 53 роки ведуча може похвалитися приголомшливою фігурою як у молодої дівчини.

"За спиною океан. Але спиною до нього нестрашно. Тому що я в басейні, в Порту-Моніш на Мадейрі. Лавові басейни створені на основі вулканічної лави, що природно стікають в океан. Окультурені людьми і підтримуються в чудовій формі. У січні температура води 19- 21°. Я купалася, звичайно", - зазначила Надія Матєєва, поцікавившись у шанувальників, як їм вид.

Звичайно ж, на пейзаж дивився мало хто, адже всі були зачаровані приголомшливою фізичною формою успішної української ведучої.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nadezhda Matveeva (@nadezhda_matveeva_nadya)

"Красуня", "Фігура клас", "Яка струнка красуня!", "Заздрю, ви в прекрасній формі", "Чудовий вигляд, красива жінка!", "Надія, ну, фігура... Ну, бомба", "Дуже красиві краєвиди! Надюша, але ви їх прикраса!!! Фігурка - диво!!! – захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, Надії Матвєєвої вразила фігурою у прозорій сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ