Today.ua

Сніданок з яєць та молодої картоплі, який надовго подарує почуття ситості

Яйця вважаються ідеальним продуктом, з яким можна розпочати свій день. Це білковий продукт, а разом із корисними жирами стане справжньою бомбою, яка зарядить організм на продуктивний ранок.

Пропонуємо вам приготувати яйця з молодою картоплею та спеціями. У рецепт можна додати хамон, в'ялену ковбасу або шинку.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо масло, паприку, пластівці червоного перцю, сіль, перець та склянку води. У глибоку сковороду викладаємо миту молоду картоплю (якщо картошинки маленькі їх можна розрізати навпіл, якщо великі нарізати кубиками або соломкою) і заливаємо пряною сумішшю, що вийшла.
  2. Доводимо воду до кипіння, накриваємо кришкою і готуємо на сильному вогні до приготування картоплі (приблизно 6-9 хвилин). Якщо молода картопля почне злипатися або підсихати, додаємо в сковороду трохи оливкової олії або олії авокадо.
  3. Готову картоплю розкладаємо на сковороді зрізом вниз, додаємо дрібно нарізану цибулю та часник. Накриваємо кришкою та готуємо 4-6 хвилин.
  4. Між картоплею розбиваємо яйця, присипаємо сіллю та перцем. Накриваємо і гасимо під кришкою до готовності яєць – жовток має залишитися рідким.
  5. Подавати страву можна, присипавши її зеленню на смак.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також скуштувати паляницю з полуницею – рецепт уславленого українського хліба зі смачною начинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ