Яйця на сніданок люблять багато людей. Існує безліч рецептів, але найкраще додати до яєць ще й овочі. Пропонуємо вам побалувати себе з ранку смачним омлетом по-італійськи або, як його самі називають італійці, фріттата з сезонними овочами, зеленню та сиром.
Омлет по-італійськи – смачний сніданок за 7 хвилин
Складові:
- 2 яйця
- Молоко
- 5 помідор черрі
- Кольорова капуста
- Кабачок
- Болгарський перець
- Моцарелла
- Зелень на смак
Спосіб приготування:
Овочі, вказані в рецепті, берете на власний смак. Хтось може додати більше помідорів, а хтось відмовитися від цвітної капусти або кабачка. Підбирайте продукти та їх кількість на власний смак.
- Яйця збиваємо з молоком (як ви зазвичай робите для омлету), солимо, перчимо і перемішуємо.
- Невеликими кубиками або півкільцями нарізаємо вибрані вами овочі.
- Все перемішуємо з яєчно-молочною сумішшю.
- На великій тертці натираємо Моцареллу.
- Помиту суху зелень дрібно нарізаємо.
- На розігріту сковороду наливаємо оливкову олію та яєчно-овочеву суміш. Смажимо пару хвилин до того, як візьметься скоринка. Накриваємо кришкою і гасимо ще три хвилини.
- Готовий омлет викладаємо на тарілку, присипаємо сиром та зеленню.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також приготувати домашній зефір із корисних продуктів: простий рецепт десерту для дитини.