Today.ua

Сніданок за 7 хвилин: швидкий та смачний італійський омлет

Яйця на сніданок люблять багато людей. Існує безліч рецептів, але найкраще додати до яєць ще й овочі. Пропонуємо вам побалувати себе з ранку смачним омлетом по-італійськи або, як його самі називають італійці, фріттата з сезонними овочами, зеленню та сиром.

Омлет по-італійськи – смачний сніданок за 7 хвилин

Складові:

Спосіб приготування:

Овочі, вказані в рецепті, берете на власний смак. Хтось може додати більше помідорів, а хтось відмовитися від цвітної капусти або кабачка. Підбирайте продукти та їх кількість на власний смак.

  1. Яйця збиваємо з молоком (як ви зазвичай робите для омлету), солимо, перчимо і перемішуємо.
  2. Невеликими кубиками або півкільцями нарізаємо вибрані вами овочі.
  3. Все перемішуємо з яєчно-молочною сумішшю.
  4. На великій тертці натираємо Моцареллу.
  5. Помиту суху зелень дрібно нарізаємо.
  6. На розігріту сковороду наливаємо оливкову олію та яєчно-овочеву суміш. Смажимо пару хвилин до того, як візьметься скоринка. Накриваємо кришкою і гасимо ще три хвилини.
  7. Готовий омлет викладаємо на тарілку, присипаємо сиром та зеленню.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також приготувати домашній зефір із корисних продуктів: простий рецепт десерту для дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ