Today.ua

Зелений борщ на обід: секрети приготування смачної весняної страви

Зелений борщ – популярна весняна страва української кухні. Досвідчені кухарі знають тонкощі приготування обіду, який люблять як дорослі, так і діти.

Візьміть шматок свинячого або курячого м'яса, залийте водою, додайте лавровий лист, а також сіль та перець за смаком. Варіть бульйон протягом 40 хвилин, знімаючи піну шумівкою.

Додайте кілька штук картоплі, порізаної кубиками. Обсмажте 1 невелику морквину з цибулею на олії і відправте в каструлю з борщем.

Пучок щавлю, зелену цибулю, петрушку та кріп промийте, поріжте і додайте у бульйон. Наприкінці приготування відваріть 2-3 яйця, поріжте їх ножем і відправте у каструлю.

Вимикаємо і даємо настоятися хвилин 20. Зелений борщ краще подавати із чорним хлібом, сметаною та часником.

Секрети досвідчених кулінарів:

Нагадаємо, як приготувати червоний борщ ідеального червоного кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ