У весняно-літній період багато господинь намагаються частіше готувати вітамінні страви зі свіжої зелені. Приготуйте смачний і дуже корисний для здоров'я усієї сім'ї зелений борщ із кропиви та варених курячих яєць.
Зелений борщ "Смак весни"
Складові:
- 400 г м'яса
- 300 г кропиви
- 5 картоплин
- 3 яйця
- 1 морква
- 1 цибулина
- 70 г квасолі
- 2 ст. л. рослинного масла
- Лимонна кислота та спеції за смаком
- Свіжа зелень
Спосіб приготування:
З м'яса зваріть бульйон, всипте промиту квасолю. Варіть разом на середньому вогні близько години. Всипте нарізану кубиками картоплю, варіть ще 30 хвилин.
Кропиву та свіжу зелень дрібно наріжте, перекладіть у зелений борщ. Додайте нарізані кубиками варені курячі яйця. Доведіть до кипіння та зніміть з вогню.
Смачного!
Приготуйте також смачний зелений борщ із щавлем та молодим кабачком. Рецепт сезонної першої страви.