Today.ua

Корольова випустила нову версію пісні «Дельфін і русалка»

Наташа Корольова разом з сином випустила нову версію пісні «Дельфін і русалка» на слова Єсеніна. Шанувальники прийшли в захват, захоплюючись талантом Архипа, а також його неймовірно теплим голосом. Хтось навіть запідозрив співачку в тому, що дана робота є відсиланням до її відносин з Ігорем Ніколаєвим.

18-річний Архип Глушко - син Наташі Корольової й Тарзана, записав разом зі своєю зірковою матусею пісню під назвою «Дельфін і русалка» на слова Сергія Єсеніна.

«Як же здорово бачити, що через майже три десятки років, творчість геніального маестро, Моцарта нашого часу продовжує надихати наших дітей, які в принципі байдужі до музики періоду 90-х .... Любові і здоров'я тобі, Ігоре! Спасибі тобі за твою творчість!», - підписала публікацію артистка.

Фанати прийшли в захват від спільної роботи матері та сина. Публіка вражена талантом і приємним голосом хлопця: «Архип гідний син своєї матусі», «Архип виконав дуже душевно», «Як же красиво. Захотілося слухати й слухати, дуже круто».

Хтось запідозрив в словах виконавиці хіта «Маленькая страна» якусь ностальгію за минулим відносинам зі співаком і композитором. Деякі шанувальники впевнені, що Корольова пошкодувала про рішення розлучитися з Ігорем Ніколаєвим.

«Напевно Наташа шкодуєте що розлучилися з Ігорем? Іноді людина дивиться назад і розуміє десь зробив велику помилку, і розуміє що на жаль нічого не повернути !! Все одно Ігор Ніколаєв маестро як ви говорите Моцарт сучасного світу, таку людину поміняти на стриптизера було великою помилкою!», - пише один з користувачів.

Останнім часом у відносинах Наташі Корольової й Тарзана не все було гладко. Стався великий скандал, пов'язаний зі зрадами стриптизера. Через це співачка навіть втекла до Африки, де жила з аборигенами. Нагадаємо, артистка чесно розповіла про те, як їй жилося в племені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ