Today.ua

Жанна Бадоєва показала рідкісні фото з сином від першого шлюбу

Жанна Бадоєва - мама двох прекрасних дітей, народжених від різних чоловіків. Вперше за довгий час ведуча показала, як виглядає її син, якому вже 24 роки.

В особистому акаунті в Інстаграм відома телеведуча і режисер опублікувала пост напередодні Дня захисту дітей. 45-річна Жанна Бадоєва показала своїх старших спадкоємців: 24-річного Бориса і 16-річну Лоліту.

Матір'ю вперше артистка стала у 1997 році, перебуваючи в шлюбі з Ігорем Кураченко. Через 4 роки після розлучення ведуча вийшла заміж за свого однокурсника Алана Бадоєва, який став відомим українським режисером і кліпмейкером. Алан усиновив сина коханої від першого шлюбу і зробив все, щоб замінити йому батька. У 2005 році у пари народилася спільна дочка Лоліта. Попри розлучення, колишнє подружжя підтримують хороші відносини. У Інстаграм Жанна Бадоєва опублікувала фотографії зі своєю чарівною дочкою, а також показала рідкісні фото з сином. Борис вже зовсім дорослий і справив враження на підписників зірки, які відзначили, що у ведучої дуже гарна дитина.

У підписі зірка шоу "Орел і Решка" розповіла, що в недавньому інтерв'ю у неї запитали про материнство. Жанна Бадоєва частенько бувала на зйомках, коли її діти були маленькими, і журналіст поцікавився, чи немає у артистки почуття провини, що її не було часто вдома. На що ведуча відповіла, що вважає себе хорошою матір'ю.

"Я люблю своїх дітей, вони завжди для мене на першому місці, ніколи про них не забувала і не була відсутня роками. Мені здається, це викривлене сприйняття материнства - все віддати на благо дітей! Людина народжується зі своєю місією, як би пишномовно це не звучало . Багато її шукають і не знаходять відповіді. Мені пощастило: я роблю те, що вмію, хочу, бажаю .... "- зазначила Жанна Бадоєва.

Нагадаємо, Алан Бадоєв показав несподіване фото з колишньою дружиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ