Смажена картопля з грибами: секрети приготування смачної і поживної страви під час посту

Автор: Шевченко Лилия

В пост, коли продукти тваринного походження знаходяться під повною забороною, дуже складно скласти повноцінне поживне меню для всієї родини. Але це можливо, якщо запастися хорошими рецептами, наприклад, смаженої картоплі з грибами, і знати секрети приготування.

Смажена картопля з грибами: секрети приготування смачної і поживної страви під час посту - today.ua

Смажена картопля з грибами - рецепт

Складові:

  • 1 кг картоплі
  • 450 г будь-яких грибів
  • 1 велика цибулина
  • 1 пучок свіжого кропу
  • 2 зубчики часнику
  • 0,75 ч. Л. солі
  • соняшникова олія
  • мелений перець за смаком

Секрети приготування:

1. Гриби не можна заливати водою в мисці, інакше вони вберуть дуже багато вологи. Кожен гриб потрібно вимити під проточною водою і викласти на рушник. Поріжте підготовлені гриби на великі скибочки.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Смажена картопля з грибами: секрети приготування смачної і поживної страви під час посту 2. Розігрійте на сковороді 4 ст. л. соняшникової олії і швидко обсмажте гриби, всипте нарізаний півкільцями цибулю, смажте до рум'яності. Посоліть і поперчіть.

3. На другій сковороді розігрійте 100 мл соняшникової олії, всипте порізану брусочками картоплю, смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки, дуже рідко перемішуючи.

4. У сковороду з готовим картоплею перекладіть гриби з цибулею, посипте подрібненим часником і кропом. Прогрійте пару хвилин і зніміть з вогню.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Чудовим доповненням до смаженої картоплі буде салат з квашеної капусти з буряком. Рецепт вітамінного страви дуже простий.

Головне