Today.ua

Смажена картопля з грибами: секрети приготування смачної і поживної страви під час посту

В пост, коли продукти тваринного походження знаходяться під повною забороною, дуже складно скласти повноцінне поживне меню для всієї родини. Але це можливо, якщо запастися хорошими рецептами, наприклад, смаженої картоплі з грибами, і знати секрети приготування.

Смажена картопля з грибами - рецепт

Складові:

Секрети приготування:

1. Гриби не можна заливати водою в мисці, інакше вони вберуть дуже багато вологи. Кожен гриб потрібно вимити під проточною водою і викласти на рушник. Поріжте підготовлені гриби на великі скибочки.

2. Розігрійте на сковороді 4 ст. л. соняшникової олії і швидко обсмажте гриби, всипте нарізаний півкільцями цибулю, смажте до рум'яності. Посоліть і поперчіть.

3. На другій сковороді розігрійте 100 мл соняшникової олії, всипте порізану брусочками картоплю, смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки, дуже рідко перемішуючи.

4. У сковороду з готовим картоплею перекладіть гриби з цибулею, посипте подрібненим часником і кропом. Прогрійте пару хвилин і зніміть з вогню.

Смачного!

Чудовим доповненням до смаженої картоплі буде салат з квашеної капусти з буряком. Рецепт вітамінного страви дуже простий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ