Today.ua

Смажені кабачки з грибами і вершковим соусом: рецепт найсмачнішої осінньої вечері за 15 хвилин

Смачнішої страви, ніж смажені кабачки з грибами під ніжним вершковим соусом, складно уявити. Рецепт простий і доступний, але при цьому відмінно підійде навіть для святкового застілля.

Смажені кабачки з грибами

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Кабачки поріжте кружальцями, гриби розріжте на чотири частини. Перемішайте і обсмажте на розігрітій олії. Смажити потрібно на сильному вогні до рум'яної скоринки, постійно помішуючи.

У великій сковороді розігріти олію і обсмажити кабачки з грибами на сильному вогні до рум'яної скоринки, безперервно помішуючи. Тим часом, доведіть до кипіння воду або бульйон в сотейнику, влийте тонкою цівкою змішані з крохмалем вершки. Варіть на мінімальному вогні до зменшення рідини в обсязі. Додайте в вершковий соус дрібно нарізану цибулю, цукор і трохи улюблених спецій. Посоліть за смаком. Перемішайте і зніміть з вогню.

Обсмажені гриби з кабачками перекладіть на красиве блюдо, полийте соусом і подавайте до столу.

Смачного!

Приготуйте також дуже смачний омлет по-гавайски. Рецепт екзотичної яєчної страви, яка смачніша за піцу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ