Today.ua

Смажена цибуля не пригорить і вийде смачнішою, якщо додати один секретний інгредієнт

Смажена цибуля входить до складу багатьох перших та других страв, також її можна просто їсти із хлібом. Дуже важливо правильно смажити цибулю, щоб вона не пригорала і не ставала пересушеною. Секретний інгредієнт дозволяє приготувати дуже смачну та ароматну смажену цибулю.

Щоб смажена цибуля вийшла золотистою та соковитою, овоч необхідно правильно нарізати. Для смаження цибулю можна нарізати соломкою або кубиками, але дуже важливо, щоб шматочки були однакового розміру.

Перед тим, як смажити цибулю, потрібно дуже добре розігріти олію на сковороді. Якщо жир не довести до кипіння, то цибуля стане м'якою і втратить форму. Золота і ароматна смажена цибуля в цьому випадку не вийде. Щоб смажену цибулю вийшла особливо смачною та ароматною, під час приготування слід додати до сковороди секретний інгредієнт. Перекладіть подрібнену цибулю в розігріту олію і посипте щіпкою харчової соди. Перемішайте і смажте звичним способом.

Дізнайтеся також, який секретний інгредієнт потрібно додати у фарш із курячого філе, щоб вийшли соковиті та ніжні котлети. Хитрість шеф-кухарів, яка стане в нагоді кожній господині, яка хоче навчитися смачно готувати та балувати домашніх корисною їжею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ