Today.ua

“Чекаю на весілля“: Ектор з “МастерШеф“ показав рідкісне фото зі своєю коханою

Після невдалих у минулому стосунків незмінний ведучий проекту "МастерШеф" прийняв рішення цього разу тримати своє особисте життя в секреті. Колумбійський ресторатор Ектор Хіменес-Браво зрідка публікує знімки зі своєю коханою, але обличчя її не показує. Фанати ж активно намагаються розсекретити особу дівчини, визначивши три кандидатки.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Ектор Хіменес-Браво опублікував рідкісне фото з коханою. У кадрі пара постала біля вікна, одягнені в плюшеві готельні халати.

"Моя люба, дуже сумую за тобою. Між нами кілометри – я в Україні, а ти далеко. Знай, я завжди поряд. Твій голос і твоя посмішка заряджають робити мене більше. Для країни та людей. Незабаром зустрінемося, обіцяю", - ласкаво зазначив у публікації ресторатор.

Обраниця Ектора Хіменеса-Браво, як зазначили фоловери, набагато молодша за нього. Дівчина невисокого зросту, худенька з довгим темним волоссям. Деякі підписники, провівши власне розслідування, упевнені, що молода особа на фото – це brand-manager Олена Соїр. За зовнішніми даними все сходиться: молода, мініатюрна, тендітна дівчина з довгим темним волоссям. Хтось вважає, що Ектор Хіменес-Браво зустрічається із випускницею "МастерШеф" Катериною Пєсковою. Однак кондитер носить каре і зараз не так вже й далеко від Києва – в Одесі. Також деякі припускали, що новою коханою ресторатора може бути Карина Богданова, яка часто з'являлася на тих самих вечірках, що й шеф-кухар.

Тим часом фанати дуже раді, що Ектор щасливий.

"А як приємно, коли чоловік не соромиться говорити це…", "Нехай, якнайшвидше, відбудеться ця зустріч", "Чекаю весілля", "Ектор молодець. Час не витрачає", "Нехай вам щастить і ви швидше будете разом" .

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво розповів про свій будинок в Ірпені: “Шматки металу та два поверхи бетону“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ