Today.ua

Дружина Андрія Шевченка показала рідкісні архівні фото з футболістом

Андрій Шевченко вчора отримав безліч поздоровлень, оскільки відзначив круглу дату - 45 років. Не залишилася осторонь і кохана дружина легендарного українського футболіста. Крістен Пазік поділилася вітальним відео.

В особистому акаунті в Інстаграм американо-британська модель опублікувала відеоролик, створений хресною дочкою Андрія Шевченка. "Улюблений тато хресний, вітаю тебе з днем народження!" - саме з цих слів почалося вітальне відео. У кадрі можна побачити рідкісні дитячі та архівні фото футболіста. Там він і в дитинстві, і в шкільному віці, і з батьками, і з друзями, і на початку футбольної кар'єри, а також з кубками, "Золотим м'ячем", дорогою дружиною і дітьми.

"З днем народження. Ми любимо тебе дуже сильно! Спасибі твоїй племінниці за створення цього відео", - зазначила в публікації дружина Андрія Шевченка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kristen (@kristenpazik)

Численні шанувальники приєдналися до поздоровлень, бажаючи тренеру всього найкращого, а також нескінченного сімейного щастя. До привітань приєднався і український президент.

"Він увійшов до топ-100 найкращих гравців XX століття. Він творив дива на полі під номером 7, а у новітній історії нашого футболу став номером один. Перший українець, який виграв Лігу чемпіонів. Перший українець, який за часів незалежності отримав «Золотий м’яч». А як тренер – перший, хто вивів збірну України до плей-оф чемпіонату Європи. Андрій Шевченко. І сьогодні йому 45!
У футболі – це лише 1-й тайм. Бажаю, щоб і подальша гра була так само сповнена успіхів, складалася на твою користь, а отже – на радість усім нам і на славу всій Україні", - зазначив Володимир Зеленський.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Нагадаємо, Андрій Шевченко показав рідкісне фото з мамою і старшою сестрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ