Today.ua

Дружина Андрія Шевченка зворушливо привітала футболіста з рожевим весіллям

Андрій Шевченко та Крістен Пазік відзначили річницю весілля. 14 липня їх щасливій родині виповнилося 17 років. Американська модель польського походження показала ніжні фото з українським футболістом і зворушливо привітала його з рожевим весіллям.

42-річна манекенниця завантажила серію фотографій в свій аккаунт в Інстаграм. Два знімки зроблені під час професійної фотосесії, а третя папараці.

"Вітаю з ювілеєм мого єдиного і неповторного. Спасибі за любов, підтримку і сміх. Я люблю тебе", - підписала публікацію Крістен.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kristen (@ kristenpazik1)

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко також опублікував спільне фото з дружиною. Кадр зроблений на пляжі. Спортсмен позує в світлих штанах і білій сорочці, а його струнка жінка в чарівному літньому платті.

"Щасливої 17-ї річниці, моя любов. Спасибі тобі, що робиш кожен момент особливим, і спасибі тобі, що ти завжди поруч. А я завжди буду поруч з тобою. Люблю тебе", - написав в особистому мікроблозі футболіст.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

Закохані одружилися у 2004 році. За роки подружнього життя подружжя обзавелися чотирма дітьми. Зараз парочка виховує 16-річного Джордана, 14-річного Крістіана, 9-річного Олександра та 7-річного Райдера Габріеля.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kristen (@ kristenpazik1)

Пропонуємо вам також дізнатися про стиль Андрія Шевченка. Що носить український тренер, що назавжди увійшов в історію спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ