Today.ua

Дружина DZIDZIO розкрила причину, чому розпався їх шлюб

DZIDZIO і Slavia, справжнє ім'я яких Михайло і Ярослава Хома, розлучаються через 20 років спільного життя. Дружина успішного виконавця розповіла, що стало причиною їх розставання. У цьому музикант звинуватив артистку, яку відмовився підтримувати в її творчих починаннях.

В інтерв'ю "КП в Україні" Slavia розповіла, що була нещасна, оскільки почала втрачати себе в шлюбі. У якийсь період продюсер DZIDZIO допоміг їй зняти кліп і повірив у неї як самостійну артистку. Відтоді жінка присвятила себе тому, щоб розвивати і будувати кар'єру. Однак чоловік був проти та не підтримав її. Він звинуватив Ярославу в тому, що вона пішла проти нього.

"Тільки сказав: все, я втратив сім'ю, ти пішла робити кар'єру. Я толком навіть не зрозуміла, про що він", - розповіла виконавиця.

Дружина DZIDZIO дуже розчарована тим, що чоловік не виявив їй розуміння і підтримку, яких вона так потребувала. І це при тому, що протягом багатьох років вона робила все, щоб Михайло зміг побудувати успішну кар'єру. Різні погляди подружжя на подальше життя і стали причиною їх розставання.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SLAVIA (@slavia_official)

Також, на думку співачки, свою роль тут зіграли ревнощі. Однак жінка не готова заривати себе і свій талант, щоб догодити чоловікові, відзначаючи, що їй така сім'я не потрібна.

"Втратити себе - це найстрашніше. Якщо людина не розуміє мене, не поділяє мої бажання, не хоче мене якимось чином підтримати, я не бачу сенсу в такій сім'ї. Сім'я - це взаємопідтримка, взаємодопомога, так повинно бути, мені здається", - уклала артистка.

Нагадаємо, Позитив розлучається з дружиною після восьми років шлюбу і 15 років відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ