Today.ua

Дружина Євгена Кошового у бікіні розвінчала чутки про третю вагітність

Євген Кошовий взяв свою сім'ю і вирушив у відпустку на новорічні канікули. Весело відсвяткувавши Новий рік на корпоративах, зйомках та за сімейними посиденьками, зірка студії "Квартал 95" полетів у теплі краї.

В особистому обліковому записі в Інстаграм дружина Євгена Кошового опублікувала кілька кадрів, показавши небесно-блакитний океан, чисте безхмарне небо, ніжний пісок, пальми та зелені чагарники. Зважаючи на все, комедійний актор вирушив разом із дружиною на Мальдіви.

На одному зі знімків Ксенія Кошова постала разом із чоловіком на пляжі, позуючи у пляжних костюмах. Євген Кошовий вперше за довгий час з'явився перед камерою в одних тільки плавках, а поряд з ним його дружина в роздільному купальнику, похвалившись довгими стрункими ногами, вузькою талією та плоским животом, розвінчавши чутки про третю вагітність. З осені 2021 року ходили чутки, що жінка може бути вагітною. А все через те, що вона прикривала зону живота та носила вільний одяг. У пари вже є двоє дітей, дві доньки: 13-річна красуня Варвара (15 січня дівчинці виповниться вже 14) та 7-річна Серафима.

Нагадаємо, дружина Євгена Кошового набила тату під грудьми та показала результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ