Today.ua

Дружина “Холостяка“ Макса Михайлюка розповіла, як худне після пологів

"Холостяк" Макс Михайлюк і модель Даша Хлистун 27 квітня стали батьками вперше. Майже через місяць після пологів дівчина розповіла, на скільки кілограм схудла, а також, як приводить себе у форму.

Даша Хлистун - відома українська модель, яка не раз брала участь в модних показах і рекламних фотосесіях. Дівчина знає, як потрібно тримати себе в формі і виглядати бездоганно.

Відповідаючи на запитання шанувальників в Інстаграм-сторіз, дівчина була гранично чесна. За її словами, через місяць після народження дочки вона втратила 10 кілограмів. І їй потрібно скинути ще приблизно стільки ж. Також дружина "Холостяка" Макса Михайлюка розповіла, що вже не дозволяє собі так багато їжі як раніше. Однак вона харчується всім тим, що буде корисно для дитини. На сьогоднішній час дієта моделі складається з максимально безпечних продуктів, відсутності жирної і гострої їжі.

"Це вівсянка або на воді, або на кокосовому молоці. Дуже рідко гречка. Іноді омлет, індичка, риба. Сирники, іноді тост з авокадо і курячий бульйон", - зазначила новоспечена матуся.

Даша перенесла операцію кесарів розтин, через це лікарі заборонили їй повертатися до фізичних навантажень протягом двох місяців. На сьогоднішній час модель так і робить, даючи своєму організму відновитися. Однак дружина екс-"Холостяка" визнається, що планує потроху повертатися в звичний ритм тренувань.

Нагадаємо, "Холостяк-11" Михайло Заливако назвав переможницю проєкту. Незабаром йому довелося прокоментувати свій вибір на користь Анни Богдан, зіткнувшись із хвилею хейту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ