Today.ua

Дружина Олега Винника потрапила в об'єктиви фотокамер на відпочинку

Олег Винник і Таїсія Сватко з'являються разом тільки під час концертів, інтерв'ю або прем'єр на радіо. Закоханих не бачать разом у повсякденному житті, оскільки артисти приховують своє особисте життя. Однак фанати і ЗМІ впевнені, що артисти одружені і щасливі в шлюбі.

Успішний український співак Олег Винник ретельно приховує особисте життя, він не поширюється про свою сім'ю і дотепер не підтвердив і не спростував, чи одружений він на своїй бек-вокалістці Таюне чи ні. Але шанувальники вважають за краще вірити, що це так. До того ж подейкують, що у подружжя є син, який живе і вчиться в Німеччині.

У соцмережах є величезна безліч фан-акаунтів Олега Винника і Таюне, де публікуються різні фото зірок. Так нещодавно в одному з таких мікроблогів опублікували фотографію Таїсії Сватко, зроблену десь на відпочинку.

"Одна троянда може стати садом. Одна людина - цілим світом", - підписав автор поста.

Дружина Олега Винника потрапила в кадр у білій футболці з японським прапором і ієрогліфами. Її образ завершили кілька браслетів, сонцезахисні окуляри і кепка Louis Vuitton.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ✨Özcan.Olegg✨ (@ ozcan.olegg.fan)

"Вау", "Наша квіточка", "Красуня", "Супер", "Клас, красиво", "Супер фото", - пишуть радісні шанувальники Олега Винника та його дружини.

Нагадаємо, нове відео з участю дружини Олега Винника підкорило шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ