Today.ua

Дружина пакистанського мільярдера Камалія показала свій розкішний маєток

Камалія вирішила показати своїм шанувальникам, де і як вона живе. Теплий весняний день став приводом для того, щоб артистка показала, як проводить час зі своїми дітьми та родиною.

Українська співачка Камалія дуже вдало вийшла заміж, підкоривши серце пакистанського мільярдера, який заробив свої статки на сталі. У пари є двоє дітей - дівчинки двійнята Аррабелла і Міррабелла.

Живе відома родина в елітному районі за містом в особняку, обгородженому високим парканом і з величезною присадибною територією. У будинку з панорамними вікнами є басейн, власний спортивний майданчик, велика тераса, зона для мангала, ігрова для дівчаток з батутом і навіть курник.

У відео, яким Камалія поділилася зі своїми шанувальниками, вона показала, як провела один із днів її сім'я. Разом з дівчатками співачка покаталася на велосипеді, посмажила шашлики і приготувала бенкет на весь світ.

Іноземець Захур обожнює свою дружину і дочок. Мільярдер часто радує їх подарунками та виконує всі їхні бажання.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Зоряну сім'ю не обійшов стороною коронавірус. Камалія зізналася, що всі вони перехворіли та перенесли вірус дуже важкою. Досі співачка відчуває наслідки хвороби у вигляді задишки та швидкої стомлюваності.

Камалія познайомилася з чоловіком на корпоративі, та перший час навіть і не знала про його статок.

"Тоді на мене дивилися всі чоловіки, але ось саме від нього я відчувала якісь імпульси. Він запросив мене на повільний танець, і йому навіть вдалося мене поцілувати. Потім запросив на обід і задав питання в лоба:" А давай жити разом?" - розповіла раніше зірка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Перший час жили вони скромно в однокімнатній квартирі поруч з офісом. Про те, що її чоловік володіє незліченними багатствами, вона дізналася від друга, і не могла повірити своєму щастю. Артистка рада, що полюбила свого чоловіка не за гроші, а за те, яка він людина.

Нагадаємо, Камалія опинилася в центрі скандалу після того, як про неї не дуже приємно висловилася її колега Ольга Полякова. Артистка не стала мовчати, а дала свою різку відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ