Today.ua

Дружина Порошенка напала на журналістку в Лондоні: відео інциденту потрапило до Мережі

Марина Порошенко, на перший погляд, стримана і скромна жінка, виявилася розлюченою левицею, коли до її родини підійшла журналістка. Петра Порошенка з дружиною, доньками та 21-річним сином помітили у ресторані розкішного готелю у центрі Лондона, де вони мирно снідали. Це не сподобалося експершій леді України, яка, мабуть, почала переживати, що всі дізнаються, що її чоловік перебуває за кордоном.

Журналістка ТСН Наталія Гончарова випадково натрапила на сім'ю колишнього президента України у лондонському готелі, де найдешевший номер коштує 1300 євро, а найдорожчий – 5000 євро.

Коли Марина Порошенко побачила телефон у руках дівчини, то була дуже обурена. Пізніше дружина Петра Порошенка спробувала відібрати смартфон, робила вона це з такою силою, що навіть зламала ніготь кореспондентові – нарощений ніготь, що зробити не так просто.

"Шкода, що готель навряд чи погодиться дати відео з камер спостереження у ресторані. Щоб показати, як наполегливо Марина взялася викручувати мені руку, щоб забрати телефон. З такою дружиною й охорони не треба. Доказ - мій нарощений ніготь, який вона примудрилася надірвати. Що не так просто зробити, коли нігті нарощені", - наголосила журналістка.

Петро Порошенко всіляко намагався заспокоїти дружину та досить чемно спілкувався з Наталією Гончаровою. За його словами, до Лондона він прибув три години тому, а за п'ять годин у нього літак.

Разом з Порошенком був його 21-річний син Михайло, який навчається у Concord College у Лондоні. Не було лише старшого спадкоємця корпорації "Рошен" – 37-річного Олексія. За словами експрезидента, його син у Києві, проте журналісти повідомляють, що востаннє нардепа бачили у Цюріху. Та й про війну він говорив останній раз на початку березня.

Нагадаємо, журналісти розсекретили зарплату Петра Порошенка під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ