Today.ua

Дружина Сергія Бабкіна розповіла, звідки у співака подряпина на лобі

Сергій Бабкін вже прилетів до Відня, де 5 лютого його чекає операція на очах. У якийсь момент артист з'явився на фото і відео з глибокою подряпиною на лобі. Шанувальники ворожили, чи не стало поранення причиною поганого зору артиста. Можливо, він не увійшов в одвірок або ще що. Але тепер з'ясувалося, що через власну необережність музикант сам себе подряпав, знімаючи смішні сценки.

Поки шанувальники переживають за свого кумира, про життя харківського музиканта й учасники групи «5'nizza» розповідає його дружина. Сніжана Бабкіна відповіла на запитання шанувальників про те, звідки у Сергія на лобі з'явилася подряпина.

У Інстаграм-сторіз актриса театру розповіла, що її чоловік став новим тренером «Ліги сміху» і, знімаючи смішні відео для своєї команди, подряпав сам себе. Співак показував смішну сценку, тикаючи собі пальцем в лоб.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official)

«Дуже смішна історія. Сергій став тренером нової «Ліги сміху», і він своїм командам відправляв смішні відео, пародії, щоб команда краще його впізнала. І в одній пародії він робив ось так от (тикав пальцем собі в лоб), а в Харкові не встиг зробити манікюр, тому нігтем він зробив собі глибоку подряпину. Ось які жертви заради мистецтва», - розповіла в сторіз Сніжана.

Нагадаємо, Сергій Бабкін перед операцією на очі потішив себе делікатесом. Співак з дружиною і другом насолодилися смаком новозеландських устриць розміром більше долоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ