Today.ua

Дружина Усика заінтригувала фотографією з округлим животом

Український боксер Олександр Усик – багатодітний батько. У нього підростають двоє маленьких синів та лапочка-дочка. Зараз зіркова сім'я знаходиться у Європі, десь у теплих краях. Спортсмен готується до реваншу з Ентоні Джошуа, а його дружина уважно стежить за новинами в Україні.

Катерина Усик активно веде свій особистий блог в Інстаграм, де показує кадри з України, а також публікує знімки своїх дітей і свої власні. На одному з останніх фото дівчина зацікавила своїм зовнішнім виглядом.

"Наші жінки!!! Жінки України. Красиві та хоробри. Сильні та Витривалі!!! Люблю", - зазначила у публікації Катерина Усик.

У кадрі дружина Усика постала сидячи за столиком на літній терасі в дуже красивій білосніжній сукні з мереживом, квітковим принтом та цікавими деталями на животі. Волосся красуня уложила в гладкий низький пучок, зробила гарний нюдовий макіяж та одягла аксесуари. Проте увагу привернув живіт Катерини Усик. Чи то так сіло плаття, чи Олександр Усик може незабаром стати батьком вчетверте.

"Яка чарівна сукня", "Справжня українська красуня", "І ми тебе любимо, красуня", "Катя квіточка", - захоплюються красою дружини українського боксера фоловери.

Нагадаємо, український дизайнер показала свій будинок у Бучі: "Потрапив снаряд, ракета, знесено два поверхи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ