Today.ua

Дружина Віталія Кличка показала, як разом із дітьми прикрасила свій розкішний будинок у Німеччині

Грудень - чудова пора, коли всі починають готуватися до свят. Дістають коробки з новорічними прикрасами, розкладають штучні ялинки та приступають до декорування своїх будинків. Дружина нинішнього мера Києва чекала, коли до неї на канікули приїдуть діти, щоб розпочати один із найрадісніших моментів у житті.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сториіз Наталя Кличко показала кадри зі свого розкішного будинку в Німеччині, де вона живе, щоб бути ближче до дітей. У кадрі можна побачити, що в гості до зіркової матусі приїхали двоє її синів та єдина донька. Всі вони були одягнені у святкові светри зеленого та червоного відтінків, а також шапочки Санта Клаусів. Усі разом спадкоємці Віталія Кличка розбирали іграшки та прикрашали зелену красуню.

18-річна Єлизавета допомагала 16-річному Максиму вбирати святкове дерево, а 21-річний Єгор подавав їм іграшки. Також у кадр потрапила чарівна дівчинка, невисокого зросту – ймовірно, дівчина одного із синів мера Києва.

Максим – як найвищий член сім'ї (215 сантиметрів), який переріс уже навіть свого знаменитого батька, вдягнув на верхівку ялинки зірку.

"Наша ялинка готова до подарунків, які ми покладемо під неї", - зазначила у підписі Наталя Кличко.

У кадрі можна побачити, що в будинку дружини київського градоначальника білі рівні стіни, дерев'яна підлога, вікна на всю стіну, розкішні сучасні меблі та предмети мистецтва. Нагадаємо, 47-річна дружина Віталія Кличка без макіяжу показала себе у зимовому образі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ