Today.ua

Дружина Влада Ями засвітила приголомшливу фігуру в трендовому нюдовому боді

Казкова відпустка Влада Ями закінчилася, і він разом із дружиною та сином повернувся в Україну. Зіркове сімейство майже місяць провело за кордоном: у Мексиці, Майамі та круїзі по п'яти країнах.

Ліліана та Влад Яма рідко ділилися фото та відео через брак інтернету, але вирішили виправити цю ситуацію після приїзду додому. Дружина успішного українського хореографа опублікувала знімок із професійної фотосесії, в якій вона взяла участь ще до від'їзду.

У кадрі дружина Влада Ями постала у трендовому нюдовому боді з імітацією тату на тілі. Вона розвернулася напівбоком до камери, демонструючи свої підтягнуті сідниці.

"А чому б і ні... П'ятниця", - грайливо зазначила у підписі Ліліана.

Дівчина, яка п'ять років тому подарувала хореографу сина, може похвалитися приголомшливою фігурою. У неї довгі стрункі ноги, плоский живіт, вузька талія, і пишні пружні сідниці та бюст.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Liliya Yama (@liliya_yama)

Шанувальники прийшли в захват. Одні захоплювалися зовнішнім виглядом дружини Ями, інші засудили її за те, що вона виставляє своє тіло напоказ.

"Небезпечно", "Божеї, це просто неймовірно красиво", "Несподівано від Лілії. Але дуже круто. Звичайно, номер 1", "Все це красиво, але краса повинна бути для чоловіка або в сімейному архіві. На загальний огляд не варто. Ми і так впевнені, що ви супер красуня!", "Ох, Влад, дружина вогонь", "Вульгарите. Приємно дивитися на вашу родину, але ж..... нехай Яма дивиться, навіщо це всім?" – пишуть фоловери.

Нагадаємо, дружина Влада Ями в ультракоротких шортах та кроп-топі похвалилася ідеальною фігурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ