Today.ua

Одружився перед самогубством: коханка Путіна Аліна Кабаєва засвітила обручку

Особисте життя російського диктатора Володимира Путіна ховається за сімома замками. Президент країни-агресора ретельно приховує своїх дітей, довгий час він не відповідав на запитання, чи має онуків, поки подібна інформація не просочилася у ЗМІ. Тривалий час коханкою "фюрера" та фашиста є російська гімнастка Аліна Кабаєва – різниця у віці становить 31 рік.

За інформацією ЗМІ, від початку війни коханка 69-річного диктатора була за кордоном. Повідомляється, що Кабаєва та Путін мають спільних дітей.

І ось екс-спортсменку помітили на публіці. Вона з'явилася в ефірі проплаченої пропагандистської програми Путіна "Время". Аліна Кабаєва одягла ніжну квіткову сукню, брошку з георгіївською стрічкою та зображенням зірки. У її вухах висять сережки з перлами, проте всю увагу привернула золота каблучка на безіменному пальці правої руки. Це породило чутки, що російський президент одружився зі своєю коханкою. Варто зазначити, що Адольф Гітлер одружився з Євою Браун незадовго до свого самогубства. Весілля пройшло у бункері, а незабаром їх знайшли мертвими. І ось тепер увесь світ сподівається, що історія таки повториться.

24 лютого 2022 року Путін розпочав повномасштабну війну, вторгнувшись на територію незалежної суверенної держави Україна, під приводом обмеження прав російськомовного населення. Заявляючи, що вони прийшли на землю знищувати нацизм і фашизм, самі російські окупанти стали фашистами, вбивцями, насильниками і мародерами.

Нагадаємо, астролог розповів, що чекає на Україну до 9 травня - або перемир'я або війна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ