Today.ua

Жіночі шапки, які пора викинути: головні антитренди зими 2022 року

Зимова шапка дозволяє не тільки захиститися від холоду, але й надає образу жіночності та стилю. Головне, правильно підібрати головний убір, якщо він безнадійно вийшов із моди, то краще купити новий.

У сезоні зима 2021-2022 років. варто відмовитися від зимових шапок з великою кількістю декору. Різні вишивки, намистинки, стрази та інші прикраси давно не актуальні, головний убір з ними виглядає дешево і безглуздо.

Об'ємні в'язані шапки з рельєфною фактурою, як із скрині бабусі теж не перетворить вас на модницю та красуню. Не варто хизуватися вулицями в шапках з натурального хутра, в сучасному світі це сприймається швидше із засудженням. Якщо хутро, то штучне! Але й тут важливо не акцентувати увагу тварин. Головні убори з вушками, очками, хвостиками… все це не годиться носити у новому зимовому сезоні. Облягаюча голову шапка "панчоха" мало кому підходить, на радість багатьох жінок такий головний убір вийшов з моди.

На вершині модного олімпу залишаються жіночні берети, класичні трикотажні шапки, біні, утеплені косинки, теплі панами та кепки листоноші.

Дізнайтеся також, які моделі зимових пуховиків псують жіночу фігуру. Носити таке не варто!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ