Today.ua

Жіночі стрижки для низького чола: правила підбору ідеальної зачіски

Правильно підібрана жіноча стрижка дозволяє візуально скоригувати овал обличчя, приховати недоліки та підкреслити красу. Власницям низького чола слід вибирати зачіску, яка додасть цій частині обличчя висоту і зробить її привабливою.

Низьке чоло часто робить жіноче обличчя трохи похмурим і сумним. Психологи додають, що низьке чоло – це ознака замкнутості та невпевненості людини. Так це чи ні, судити складно, але факт залишається фактом, жінкам з низьким чолом слід підбирати стрижки, які гармонізуватимуть форму обличчя та візуально наблизять її до овалу.

Стилісти рекомендують дамам з низьким чолом підбирати такі жіночі стрижки:

Віддавайте перевагу стрижкам із чубчиком. Також приміряйте різного роду "чубки" і навчитеся робити гарне начісування. Всі ці маленькі жіночі хитрощі дозволять зробити об'ємну зачіску, яка візуально додасть висоти проблемній зоні обличчя та перетворять вас на впевнену в собі красуню. Додатковим інструментом корекції овалу обличчя з низьким чолом може стати макіяж. Відмовтеся від темних та насичених відтінків на користь ніжних та природних. Брови зробіть акуратними та не надто виразними.

Дізнайтеся також, які трендові варіанти стрижки піксі для жінок старше 40 років будуть модними в 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ