Today.ua

Жіночна і ніжна: Тіна Кароль з'явилася в новому амплуа. Фото

Тіна Кароль взяла участь в дуже ніжній фотосесії для рекламної кампанії. Природний макіяж підкреслив натуральну красу співачки, а простий наряд зробив її дуже затишною і домашньою. Перед шанувальниками зірка постала в новому амплуа.

Тіну Кароль публіка звикла бачити в дуже зухвалому образі жінки-вамп. Виконавиця любить облягаючі наряди, глибокі декольте, каблуки, елегантні зачіски і яскраво-червону помаду. А тому для багатьох її шанувальників було приємним побачити зірку в більш домашньому і ніжному образі.

Артистка взяла участь у зйомці рекламної кампанії для бренду ювелірних прикрас «Укрзолото». У Інстаграм-сторіз Тіна Кароль дозволила фанатам подивитися, як проходила зйомка.

Образ у зірки був максимально нейтральний, щоб зробити акцент на прикрасах. Тіна Кароль одягла сірий светр зі спущеною лінією плечей. Стилісти зробили зірці природний макіяж, надавши її обличчю красивого світіння. Одним фото зі зйомки співачка поділилася в Інстаграм, зібравши масу компліментів від фанатів.

«Ніколи не зустрічала людей, які можуть передавати свою енергетику через екран», «Яка красива і ніжна», «Ніжність», «Фотосесія і образ суцільна естетика», «Максимально жіночно», «Еталон жіночності і ніжності», «Ви дуже харизматична людина надихаюча багатьох», - пишуть підписники.

Нагадаємо, Тіна Кароль з'явилася в наряді зі сміливим декольте і розрізом до стегна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ