Today.ua

Жили у різних кімнатах: Колишня дружина Узелкова розповіла про стосунки напередодні розлучення

Відомому українському боксеру В'ячеславу Узелкову та фітнес-тренеру Марині Боржемській не вдалося зберегти шлюб навіть за наявності двох дітей. Якоїсь миті їхні стосунки остаточно зіпсувалися, а роз'їхатися вони не могли, і їм довелося жити в одній квартирі лише в різних кімнатах. Зірка шоу "Зважені та щасливі" розповіла, як це було.

В інтерв'ю програмі "Неймовірна правда про зірок" колишня дружина В'ячеслава Узелкова відверто розповіла про своє розлучення. За рік до офіційного оформлення документів пара продовжувала жити разом, але подружніх стосунків між ними вже не було. Дивлячись на це, діти не були здивовані, коли їхні батьки остаточно розсталися, адже вони щодня бачили, що мама та тато більше не разом.

"Діти дуже рідко порушують питання про батька. Вони чітко розуміють ситуацію. Вони бачать ставлення мами та тата, тому зайвих питань не було", - зазначила Марина Боржемська.

Через час фітнес-тренер забрала дітей та пішла з квартири, яку вони з колишнім чоловіком купували разом. У розлученні експодружжя вже близько трьох років і за цей час їм так і не вдалося налагодити стосунки. В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми, не платить аліменти, а кожен із пари звинувачує один одного то в одному, то в іншому. У той час як боксер стверджує, що йому не дають бачитися з дітьми, що діти не хочуть з ним спілкуватися, бо вдома мама та бабуся кажуть їм, що тато поганий, Марина Боржемська каже протилежне.

"Настільки часто (бачиться з дітьми), скільки хоче цього батько. Цього не буває взагалі останнім часом. Якщо Олівія хоче зустрітися - вона йому пише, а Роберт каже: "Мамо, не чіпай мене з приводу цієї теми. Якщо я захочу, я все зроблю сам". Обмежень у них немає, — зазначила колишня дружина Узелкова. – А візити – хто як хоче. Це має бути його бажання".

Нагадаємо, колишня дружина Узелкова показала підрослого сина Роберта: "Такий красень став".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ