Today.ua

Злата Огневич не церемониться: в першому випуску “Холостячка 2“ втратили надію дев'ять чоловіків

У прем'єрному випуску шоу "Холостячка 2" було багато емоцій, романтики, посмішок і, на жаль, розчарувань. Головна героїня реаліті Злата Огневич познайомилася з усіма учасниками, а на церемонії троянд дев'ять чоловіків відправила по домівках ...

Прем'єра українського реаліті-шоу "Холостячка 2" відбулася в п'ятницю, 17 вересня 2021 року на телеканалі СТБ. Поборотися за руку і серце чудової Злати Огневич прийшло на проект 25 чоловіків, але вже в першому випуску шоу змушені покинути дев'ять з них. Далі битися за кохання головної героїні "Холостячка 2" будуть 16 хлопців.

Злата Огневич поспілкувалася з претендентами на свою руку і серце, в кінці випуску співачка зізналася, що залишилася під враженнями від перших зустрічей з учасниками. Однак заповітну бутоньєрку отримали лише 16 з 25 красенів-чоловіків. До дев'яти учасників українська артистка не відчула симпатію. Хлопці, безумовно, засмутилися і зажурилися, але знайшли в собі сили побажати головній "холостячці" країни зустріти своє справжнє кохання. Відзначимо, що зірка реаліті "Холостячка 2" Злата Огневич в свої 35 років вже встигла стати Заслуженою артисткою АР Крим, популярною співачкою і телеведучою, в 2013 році артистка представляла Україну на конкурсі "Євробачення" і зайняла почесне третє місце. У 2014 році Злата Огневич була обрана народним депутатом Верховної Ради України в складі Радикальної партії Олега Ляшка. Але в 2015 році здала депутатський мандат.

Нагадаємо, перед стартом шоу "Холостячка 2" Злата Огневич видала один зі своїх жіночих секретів. Що розповіла співачка публіці?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ