Today.ua

Злата Огневич уперше показала свого батька та розповіла, як він допомагає українській армії

Злата Огневич не виїхала з України від початку війни, яку розв'язала Росія проти нашої країни. Співачка залишається вдома, підтримує свою маму та батька. Проте днями їхній сім'ї довелося розділитися, оскільки глава сімейства вирушив у гарячу точку допомагати українській армії.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Злата Огневич опублікувала рідкісне фото з татом, мабуть, з особистого архіву. У кадрі успішна співачка постала поруч із дуже імпозантним чоловіком із сивим волоссям, густою бородою, гарними рисами обличчя та в окулярах для зору. Леонід Григорович – полковник медичної служби, народився у місті Олександрія, Кіровоградській області. З 1999 року розпочав службу провідним хірургом у структурі медичного забезпечення ВМС. І зараз він знову виконує свій обов'язок перед Батьківщиною.

"Ці фото з татом наче про інше життя, з іншого виміру ❤️‍?

Зараз тато на шляху до Харкова, їде допомагати пораненим бійцям. Знаючи, який він чудовий лікар, я упевнена, що йому вдасться допомогти багатьом. Намагаюсь не думати про ризик в цій гарячій точці, бо всі зараз ризикують своїм життям і здоров‘ям, - відзначила Злата Огневич. - ЗСУ і всі підрозділи захищають рідну землю, лікарі під обстрілами або в напівтемних підвалах, оперують, рятуючи життя іншим, волонтери ціною власного життя допомагають людям. І навіть діти… Вони вірять в те, що добро переможе. А разом з ними віримо й ми— дорослі”.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Зараз Злата Огневич прямує до США, щоб взяти участь у благодійному концерті на підтримку України. Зібрані гроші будуть направлені на гуманітарну допомогу та забезпечення всім необхідним вимушеним переселенцям.

Нагадаємо, відомий астролог розповіла, коли в Україні скінчиться війна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ