Today.ua

Знає, де вона живе: Соломія Вітвіцька похвалилася новим подарунком від таємного шанувальника

41-річна Соломія Вітвіцька вже неодноразово відзначала шанувальникам, що у неї з'явився таємний шанувальник, який постійно робить їй подарунки. Чоловік залишає для красуні-ведучої квіти, але на особистий контакт поки що не йде.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз зірка телеканалу 1+1 поділилася з фанатами фотографіями своєї машини. Таємний шанувальник намалював серце на засипаній снігом машині зірки, яка була припаркована біля її будинку, – а це означає, що він знає, де живе ведуча. Також "переслідувач" залишив букет жовтих лілій та любовну записку.

"Наступний левел "переслідування" вже з листівкою. Лілії у снігу", - зазначила Соломія Вітвіцька у підписі.

Зараз телеведуча абсолютно вільна, оскільки восени 2020 року розлучилася зі своїм чоловіком, режисером Владом Кочатковим, який на вісім років її молодший. Розсталися подружжя, тому що чоловік не міг перебувати в тіні своєї знаменитої дружини. Це вдарило по його чоловічому его і амбітності. Незважаючи ні на що Соломія та Влад залишилися друзями. Ексчоловік навіть допоміг колишній перевезти речі до нової квартири, і вони продовжують зустрічатися в компанії спільних знайомих.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька відповіла на запитання про ботокс: "На лобі уколи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ