Today.ua

Зірка серіалу “Школа“ Анна Трінчер у прозорій білизні показала груди після пластики

20-річна зірка сервала "Школа" Ганна Трінчер роздяглася перед камерою. Актриса та співачка поділилася кадрами з пікантної фотосесії у відвертій білизні.

Суперфіналістка восьмого сезону шоу "Голос країни" вирішила порадувати шанувальників відвертими кадрами. Ганна показала, як виглядає у спідній білизні. Вона приміряла кілька комплектів – чорного, червоного та бежевого кольорів. Артистка обрала цікаві моделі бікіні із прозорої тканини.

Представниця України на "Дитячому Євробаченні 2015" розпустила довге темне волосся та нанесла яскравий макіяж з акцентом на очі. Трінчер зробила провокаційні знімки після пластики грудей. Українська знаменитість була незадоволена розміром бюсту та збільшила його до третього розміру. Операція пройшла минулої зими.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @annatrincher_official

Виявилося, що Ганна позувала перед камерою ще до війни, а тепер вирішила показати результат роботи фотографа. "Щось із минулого життя. Моя улюблена білизна", - зазначила улюблениця публіки.

Шанувальники адресували телезірці багато компліментів. "Гарно і не пішло", "Дуже сексуальна", "Дівчинка виросла", "Ого, мої очі! Чи ти це?", "Круто виглядаєш", "Шикарна, просто богиня", "Фігура – просто вогонь", "Ну супер, що сказати", "Струнка і дуже красива", - прокоментували фоловери.

Нагадаємо, серце Ганни зайняте – у неї є наречений Олександр Волошин. Закохані після нападу Росії виїхали на захід України. Вони займаються волонтерством.

Нещодавно папараці "зловили" на вулиці голлівудську актрису та співачку Дженніфер Лопес. Американська зірка з голим животом вразила фанатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ