Today.ua

Зірка “Сутінок“ Крістен Стюарт одружується зі своєю дівчиною

31-річна американська актриса Крістен Стюарт, найбільш відома за роль Белли в сазі "Сутінки", повідомила про свої заручини. Артистка отримала пропозицію руки та серця від своєї коханої Ділан Меєр. Роман дівчат триває два роки, а рік тому актриса вже говорила, що готова до створення сім'ї.

"Ми одружимося, ми справді це зробимо, - зазначила Крістен Стюарт в інтерв'ю. - Я хотіла, щоб мені зробили пропозицію, тому я думаю, що я дуже чітко сформулювала своє бажання, і вона це зробила. Це було справді мило, вона дуже добре впоралася. Ми одружуємося, це відбувається".

Вперше про роман актриси та сценариста стало відомо у серпні 2019 року. Тоді дівчата потрапили в об'єктиви папараці під час поцілунку в Нью-Йорку. Познайомилися закохані сім років тому на зйомках фільму. Свої стосунки з білявкою Крістен Стюарт підтвердила у жовтні 2019 року, опублікувавши спільне чорно-біле фото. Кілька разів зірка обдумувала сценарії, як би вона могла зробити пропозицію своїй коханій, але все ж таки була налаштована на те, щоб на цей крок зважилася її партнерка.

"З двома дівчатами ніколи не знаєш, хто зважиться на це - це гендерна роль. Вона просто взяла і зробила це. І це було дуже мило", - підсумувала Стюарт.

Нагадаємо, Катерина Кухар зізналася, чи вагітна вона насправді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ