Навіщо додавати у котлети вершкове масло: досвідчені господині поділилися секретом

Автор: Лобанова Єлизавета

Вершкове масло робить котлети соковитими, навіть якщо фарш приготований із жорсткого м'яса. Однак, важливо правильно додавати цей інгредієнт, щоб котлети вийшли менш калорійними.

Навіщо додавати у котлети вершкове масло: досвідчені господині поділилися секретом - today.ua

Найчастіше шматочок масла кладуть прямо в центр сформованих котлет перед тим, як їх смажити. Тоді у вас вийде щось на кшталт котлет по-київськи, коли при розрізі олія апетитно випливає з котлети.

Проте, не всім до смаку, коли жир стікає з котлети та перемішується із гарніром. Саме тому вершкове масло потрібно додавати прямо у фарш. Таким чином котлети цілком просочаться вершковим маслом і будуть соковитими.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Вершкове масла перед приготування кладуть в морозильну камеру. Після цього натріть його на тертці і додайте у фарш. Щоб котлети вийшли в міру жирними, на 1 кг фаршу візьміть трохи більше 100 г масла. Добре перемішайте фарш руками, щоб не залишалося шматочків масла, а потім можете приступати до смаження котлет.
Навіщо додавати у котлети вершкове масло: досвідчені господині поділилися секретом Є ще один спосіб зробити котлети соковитими. У середину кожної потрібно покласти шматочок льоду. Коли холодна котлета опиниться на гарячій сковороді, то лід розморозиться і всередині котлети буде достатньо рідини, яка додатково її просочить. Котлети вийдуть соковитими, навіть якщо сам фарш сухуватий.

Популярні зараз

Учені фіксують масове просідання поверхні землі у різних регіонах планети: які країни підуть під воду

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

Раніше повідомлялося, як приготувати ніжні котлети на пару з курячого філе.