Today.ua

Гороскоп на 11 травня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Скорпіонам успіх у коханні, а Тельцям - у фінансових справах

Гороскоп на вівторок, 11 травня 2021 року, обіцяє сприятливий день для того, щоб зробити перший крок у напрямку, який ви для себе обрали. Деяким знакам Зодіаку пощастить більше на старті шляху, деяким - менше, проте відкладати зі стартом нікому не варто.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам рекомендовано прислухатися до порад більш досвідчених і старших родичів. Поганого вони вам не порадять. Звичайно, ви можете жити лише своїм розумом, але сьогодні він може виявитися для вас поганим порадником.

Телець

У Тельців сьогодні випадає вдалий день для капіталовкладень. Звичайно, якщо вам є що вкладати. Якщо ж із грошима скрутно, то займіться плануванням майбутніх витрат. Це допоможе їх оптимізувати.

Близнюки

Близнюкам випадає наполеглива робота. Можливо, відразу не буде видно її результат, і ви можете бути розчаровані. Не впадайте у відчай: ваші зусилля будуть винагороджені,але трохи згодом.

Рак

Раки останнім часом пішли не тим напрямом, який може привести вас до успіху. Ви поки не усвідомлюєте цього і сьогодні у вас може виникнути конфлікт на цьому грунті з кимось із близьких.

Лев

Левів сьогодні чекає приємний сюрприз, скоріш за все - від вашої половинки. Піднесений настрій не покине вас до самого вечора, подарувавши відчуття гармонії і тепла.

Діва

Діви сьогодні будуть в роботі до самого вечора. Навіть допомога когось із близьких не дасть вам часу на відпочинок. Однак ви залишитеся задоволені результатами цього дня.

Терези

Терезам сьогодні потрібно уникати людей, які викликають у них почуття тривоги. Ваші відчуття вас не підводять. Ця людина - енергетичний вампір. І сьогодні ви ризикуєте віддати їй дуже багато своїх життєвих сил.

Скорпіон

Скорпіонам випадає дуже непоганий день. Ваш знак Зодіаку сьогодні особливо успішний буде в амурних справах. Не прогавте свій шанс на щастя. Доля дає його не щодня.

Стрілець

Стрільцям не варто сьогодні починати нові справи. Вам би розправитися зі старими. Сьогодні вам може випасти зустріч із людиною, яка може бути вам дуже корисною в майбутньому.

Козеріг

Козероги ризикують сьогодні потрапити в залежність від людини, яка буде маніпулювати ними. Увімкніть свій розум, і подумайте, навіщо вона так завзято шукає зустрічі з вами.

Водолій

Водоліям випадає нелегкий день. Очевидно, вам доведеться терміново приймати важливе рішення, і підказки чекати не буде звідки. Зважуйте всі "за" і "проти" та не робіть поспішних висновків.

Риби

Риби сьогодні можуть відчути непереборне бажання спалити всі мости і порвати старі відносини. Можливо, так і треба вчинити. Однак не приймайте таких рішень сьогодні. У цій справі емоції і почуття образи - кепський порадник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ