Today.ua

Гороскоп на 12 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Стрільцям успіх у коханні, а Козерогів попереджає про небезпеку

Гороскоп на неділю, 12 вересня 2021 року, обіцяє день, який подарує надію багатьом знакам Зодіаку. Не всі ці надії здійсняться, хоча доля кожному дасть можливість випробувати себе і втілити задумане. У будь-якому випадку, справа, розпочата вами сьогодні, стане для вас великим і неоціненним досвідом.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам астролог радить невідкладно братися за вирішення особистих справ, яких у них накопичилося чимало. Особливу увагу приділіть приватизації нерухомості. Вам доведеться стати трохи юристом.

Телець

Тельці будуть зайняті якоюсь побутовою справою, яка не вимагає повної самовіддачі. Однак ваш перфекціонізм не дрімає і не дає вам спокою. Іноді все ж потрібно не давати йому волі.

Близнюки

До Близнюкам сьогодні можуть несподівано нагрянути гості. Швидше за все - хтось із рідні. Вам доведеться цілий день зображати гостинного господаря (господиню). Ближче до вечора вони поїдуть, і хоча б вечір ви проведете так, як хочете.

Рак

Раки, які сидять на дієті, сьогодні мають шанс зірватися з неї. Вам давно ніхто не робив зауважень з приводу вашої зовнішності. Подумайте про те, чи варті щоденні самообмеження десятка скинутих кілограмів.

Лев

Для Левів цей день буде ідеальним для відпочинку і спілкування з близькими людьми. Причому мова йде не тільки про родичів, а й тих людей, з якими ви контактуєте частіше, ніж їхні рідні.

Діва

Діви зуміли вчора трохи відпочити. А тому сьогодні, незважаючи на неділю, вам вдасться переробити багато потрібної роботи. Ви можете одночасно братися за кілька справ і жодну не завалити.

Терези

Терези дуже сильно ризикують сьогодні бути обдуреними. Ні в якому разі, не робіть великих покупок і нікому сьогодні не давайте в борг. Ваші гроші можуть до вас не повернутися.

Скорпіон

Скорпіони ризикують прийняти неправильне рішення, через яке вся ваша доля може піти по-іншому. Ви ризикуєте втратити свій шанс. Тому слухайте свій внутрішній голос.

Стрілець

У Стрільців є великий шанс на успіх у коханні. Правда, прийде вона не звідти звідки ви її давно чекаєте. Серце вчасно підкаже те, що не зміг розпізнати розум.

Козеріг

Козерогам сьогодні бажано не вибиратися з дому. Небезпека може чекати вас буквально за рогом рідної домівки. Однак до тих пір, поки ви під рідним дахом, нічого поганого з вами не станеться.

Водолій

Водолії вже давно стали для когось центром світобудови. Однак ви поки цього не помічали. Вам потрібен був інший чоловік. Сьогодні є шанс, що ви помітите того, хто вже давно буквально хворіє вами.

Риби

Риби сьогодні можуть досить вдало змінити імідж. Ви давно хотіли щось змінити в собі і сьогодні, нарешті, вирішите. Колеги в понеділок будуть в приємному шоці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ