Today.ua

Гороскоп на 14 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Тельцям важливе придбання, а Терезам радить не зрікатись несподіваного кохання

Гороскоп на вівторок, 14 вересня 2021 року, передбачає день, що вельми налаштовує на суперечки і конфлікти. Якщо ви відчуєте в собі хоч найменше бажання посваритися з кимось - тримайтеся сьогодні від людей подалі. Краще провести день в самоізоляції, аніж жити в стані війни з оточенням тривалий період. Удача буде сприяти тим знакам Зодіаку, які розуміються в техніці. Сьогодні ваші навички вам знадобляться.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни почнуть день із кепського настрою і навіть фізично будуть відчувати занепад сил. Однак до обіду градус вашого настрою підвищиться, і день завершиться на оптимістичній ноті.

Телець

Тельці можуть зробити сьогодні важливе і доволі велике придбання. Йдеться про якийсь предмет домашнього побуту, можливо про побутовий прилад, про який ви давно мріяли.

Близнюки

Близнюки сьогодні будуть фонтанувати енергією. У цей день ви встигнете зробити стільки, скільки бувало, не встигали за кілька днів. Ви будете дуже задоволені собою, і у вас буде для цього привід.

Рак

Ракам випаде доволі успішний день. Цей вівторок буде сприятливий для втілення плану, який ви вже довго виношуєте. Пора приступати до його втілення - зірки на вашому боці.

Лев

Леви сьогодні дозволять собі розслабитися. Напруга, яке ви відчували, відпустить вас, і разом з нею відступлять всі дрібні сумніви і негаразди. Влаштуйте собі повноцінний відпочинок із вилазкою на природу, шашликами та співами біля ватри.

Діва

Діви починають відкривати для себе новий життєвий етап. Спочатку було лячно, але тепер ви з кожним днем входите у смак цього нового життя. Сьогодні на вас чекає непростий вибір: кого з минулого прихопити у свою нову реальність?

Терези

Терезам усе більше кружляє голову несподіване кохання. Цей службовий роман сплутав вам усі карти. Однак тепер кожен новий день ви чекаєте з нетерпінням і радістю. Насолоджуйтеся цим недовгим періодом нічим не затьмареного щастя.

Скорпіон

Скорпіони проведуть день у побутових клопотах. Яскравих подій сьогодні у вас не передбачається. Зате й нічого поганого також не трапиться. Не забувайте, що ви починаєте здоровий спосіб життя. Сьогодні буде спокуса його порушити, але вам вдасться вистояти.

Стрілець

У Стрільців можуть виникнути серйозні проблеми з комунікацією. Швидше за все, ви з кимось поконфліктуєте. І навіть можете не стримати образ. Це неприємно, але сьогодні зірки явно не на боці вашого знаку Зодіаку.

Козеріг

Для Козерогів цей день пов'язаний із втратою. На жаль, розрив з товаришем або коханою людиною назрівав уже давно. А сьогодні може відбутися подія, яка стане каталізатором цього процесу. Це боляче, але доведеться і це пережити.

Водолій

Водоліям сьогодні потрібно уникати важких фізичних навантажень і утриматися від спортивних тренувань. Сьогодні у вас підвищений ризик травматизму. Особливо бережіть хребет, він наражається на найбільшу небезпеку.

Риби

Риби сьогодні досягнуть особистих висот у творчості. Це не означає, що ви неодмінно створите щось геніальне. Однак для вас ваш твір буде проривом. Постарайтеся затримати натхнення у своєму домі надовше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ